Wahh!

Saturday, October 31, 2015


Assalamualaikum.





Kali ni entry salah menyalah sedang berlangsung. Hahaha. Tadi aku check stats blog. And WAHH! terperanjat sebab ada some blogger datang ke blog aku dari blog Wanaseoby. Well pengguna tegar blogskins mana yang tak kenal dengan dia kan? hahaha. Menjadi tanya tanya jugak kenapa and apa yang dia buat? So dengan rasa tak sabar aku pon klik link tersebut.





Masha Allah. Blog dia bertukar wajah lagi. Hahahaha. Dalam entry tersebut dia ada kata lepas dia singgah blog aku and blog ajan, terus tak dapat tahan nafsu untuk tukar design blog. Hahaha. Actually semalam aku baru je tukar design blog. Tapi lepas visit blog wana ni. Terus aku rasa nak tukar lagi. So kali ni aku salahkan dia sebab kenapa blog aku bertukar wajah lagi. HAHAHA





LOL tak banyak yang aku ubah. Cuma kali ni aku rasa macam taknak pakai header buat sementara. Ada sesiapa willing nak buatkan header untuk aku tak? HAHAHA. And aku pon ada rasa macam nak buat watermark sendiri. Tapi tak expert nak buat sendiri. Anyone interested nak tolong buat? Dasar pemalas.

Entah bila aku nak baiki skill penulisan aku, aku sendiri taktau sebab makin lama makin teruk TT____TT

Bye

Newbie Back

Friday, October 30, 2015


Assalamualaikum.

Hai (wave awkwardly). Im back with another new look. I put all the blame on HER. Sebab dia aku nak tukar design blog. Kira kalau ada sesi interview dengan wartawan sambil wartawan bertanya "apakah yang faktor utama en mengubah design blog en?" dengan yakin tanpa sebarang hesitation aku akan jawab "dia. sememangnya dia lah yang buat saya nak tukar design blog saya. sila laporkan dia ke pihak berkuasa agak tindakan diambil segera." - okay ini bukan akasia ataupon sinetron. Aku over. Maaf.  Aku cuma susun sikit sikit. Tapi aku rasa serupa macam tak edit apa apa pon =='. Masih bersepah and cincai, isn't? Nevermind arghhh.




By the way, tajuk entry ni takde kena mengena dengan entry pasal new look ni. Tajuk atas tu untuk ni ha ;




Few day, week, month ago. Aku dah delete insta lama aku. So atas sebab tangan yang gatal, maka aku buat insta baru. Jangan tanya kenapa aku delete yang lama sebab before this pon memang banyak kali aku update entry acah acah nak delete instagram kan? Finally berjaya delete and berjaya buka yang baru. HAHA.


To be honest, aku masih serabut dengan internship ni. Siapa tak serabut kalau kawan kawan kau dah dapat sana, dah dapat sini while kau satu email pon tak berbalas? Haih. Doakan supaya Allah permudahkan urusan aku untuk internship sebab rasa rasa macam i dont have much time left sebab bulan 1/2016 nak start intern dah TT_______TT and doakan supaya dapat tempat internship secepat mungkin.

Bye.
© 2017 HAFIZ ZULKAFLY ALL RIGHTS RESERVED